Algemene info

Voor het uurrooster van de lessen klik links op "nieuwste aankondigingen" en vervolgens op "lessenrooster september 2016".

Gedetailleerde info over elke les ?

Klik links op "lessen" en maak uw keuze. Voor Solo lessen klik op solo en vervolgens op kids of adults. U krijgt dan een volledig overzicht van alle kids lessen of adults lessen. U kan elke les apart aanklikken.
Voor koppeldansen klik op stijldansen en salsa. En vervolgens op de lessen en info die u interesseren.

Kom alvast naar de gratis lessen in de week van dinsdag 6/9 tot zondag 11/9/16. Wie zich dan inschrijft, krijgt ook € 10 korting ophet lidgeld.

Alle gratis lessen gaan door volgens het lessenrooster dat u vindt onder de rubriek "nieuwste aankondigingen" met uitzondering van de salsa en merengue lessen. Deze gratis lessen gaan door op zondag 11/9/16 (zie hieronder).

 

 

 

Onderstaande cursussen zijn aparte lespakketten, los van de vaste lessen. Hiervoor gaan er geen gratis lessen door. Deze curussen gaan van start vanaf 20/9/16. Interesse of inschrijven ?
Het volstaat om een mailtje te sturen met jullie beiden namen naar Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

 

 

Voor wie het vaste Move lessenaanbod wenst aan te vullen met specifieke dansstijlen in de vorm van workshops en ateliers.Interesse of inschrijven ?
Stuur een mail naar Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

  
 
 
 

  
 

NEWSFLASH

Newsletter

Soon @ Move

...
J.A.T. template series was designed 2006 by 4bp.de: www.4bp.de, www.oltrogge.ws