Vtorious - Victor Tanyi

Viktor1

Levensmotto: Full of life & very energetic. Spirit as complex as thoughts & life style.

Drie vrienden uit Lokeren genaamd Victor, Zakaria en Yacine begonnen oorspronkelijk als B3 aka Bro Beat Bounce. Dit staat voor vrienden die hun muzikale en danspassie met elkaar delen. Deze crew was opgericht met als doel hun muzikale talenten met elkaar en anderen te delen. Hieronder verstaan we dj, rappen, dansen, beats maken,... Het aantal leden van de crew steeg tot 25 dansers waarbij maandelijks zowel dans als muzikale optredens werden gerealiseerd. Het 'Beat Bounce Motion' theaterproject was het hoogtepunt van de B3 crew. Een show dat alle talenten van de B3-crewleden aan bod bracht, weerspiegelde de boodschap achter de intenties van de crew.

In B3 werd een battle team gevormd, namelijk Bazhalic squad. Dit 5-koppige team hield zich voornamelijk bezig met danswedstrijden op nationaal niveau. Hieruit is uiteindelijk MOSEBA CREW ontstaan.

Moseba Crew, letterlijk vertaald als 'onruststokers', is oorspronkelijk een bboying crew, dit sluit niet uit dat andere dansstijlen aan bod komen. De activiteiten van de Moseba Crew zijn crew battles op internationaal niveau, shows, workshops en het lesgeven aan de jongere generatie.

Moseba Crew organiseert geregeld het Young Urban evenement, hoofdzakelijk een breakdance battle voor de jongere opkomende generatie. Op heden telt de Moseba Crew 7 leden.