Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Move Dancecenter en Move 4 Events zijn beide entiteiten van Move bvba.

Move bvba hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respect van jouw privacy. In deze privacyverklaring krijg je daarom heldere en transparante informatie omtrent welke gegevens we verzamelen en hoe we hiermee omgaan. We doen er hierbij alles aan om je privacy te waarborgen en springen dan ook met de grootste zorgvuldigheid om met je persoonsgegevens.

Verder is ons beleid volledig in overeenstemming met de Global Data Protection Regulation (ook wel GDPR genoemd) van 25 mei 2018.

Indien je na het doornemen van deze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via onderstaande contactgegevens:

Move bvba, Wijngaardveld 6, 9300 Aalst

053/78 41 99

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat zijn persoonlijke gegevens?

Persoonlijke gegevens (of persoonlijke informatie) zijn gegevens die kunnen gebruikt worden om je te identificeren of contacteren.

Welke gegevens verwerkt Move ?

Move bvba verwerkt de gegevens die je als bezoeker achterlaat op onze website, namelijk wanneer je een contactformulier of inschrijvingsformulier voor de lessen invult: naam, adres, telefoonnummer, e-mail.

Hoe gebruikt Move mijn persoonlijke gegevens?

Move verzamelt enkel en alleen persoonlijke informatie die noodzakelijk is om een optimale dienstverlening te garanderen.

Wij verwerken je gegevens voor volgende doeleinden: verdere optimalisatie van de dienstverlening en communicatie tussen jou en Move met als rechtsgrond het mogelijk te maken een dienstverlening zoals onze danslessen te kunnen voorbereiden of uitvoeren; het versturen van belangrijke meldingen zoals berichtgeving over diensten en de wijzigingen aan de lessen, openingsuren, vakantieregeling, …  aangezien deze informatie belangrijk is aangaande uw relatie met ons.

Verstrekt Move mijn gegevens aan derden?

Wij geven nooit en onder geen enkele voorwaarde persoonsgegevens door aan derden.

In verband met Move, kan je je ten allen tijde uitschrijven door onderaan onze correspondentie op “uitschrijven” te klikken.