Fans doen Christ'OF verrassingsfeest cadeau in dancecentrum Move - 03/04/2010

 AALST - Christophe Lequesne, die het tv-programma 'My Name is Michael' won, kreeg gisteravond een verrassingsfeest van zijn fans in Aalst.

Christophe Lequesne (38) uit Asse werd in 2001 door muziekmaatschappij Sony al verkozen tot 'European look- & soundalike' van Michael Jackson, maar in de Lage Landen heeft hij pas helemaal naam gemaakt sinds hij in februari dit jaar My Name is Michael won, een tv-programma dat zowel op VTM als op het Nederlandse RTL liep.

In Dancecenter Move in Aalst is Christophe, of Christ'OF, al meer dan vijftien jaar kind aan huis en docent Jacksondance. Daarom haalde de dansvereniging samen met de Jackson-fanclub The Magical Child alle middelen uit de kast om hem gisteravond een indrukwekkende surprise party te geven.

Zo'n 200fans overweldigden hem met bewerkte liedjes en zelf in elkaar gestoken dansjes, maar er was ook meer. Christ'OF kreeg een compilatie te zien van wat hij de voorbij tien jaar presteerde als imitator en kreeg van Patrick De Koninck en Michel Froget, de twee Aalsterse Michael Jackson-lookalikes, een speciale handschoen die Move voor hem laten maken had.

The Magical Child legde bovendien geld bij elkaar voor een MJ-Opus, een officieel genummerd boek van goed veertien kilo zwaar met de volledige discografie van de overleden Amerikaanse popster.

Lequesne zelf kon het amper geloven. 'Ik had dit totaal niet verwacht, maar ben jullie ontzettend dankbaar. Ik heb niet zoveel te zeggen, maar ik heb ongelooflijk veel zin om met jullie de dansvloer op te vliegen', verklaarde hij.

Christ'OF begint binnenkort aan de Vlaamse Tributeshow aan Michael Jackson en zal door zo'n 20.000mensen gezien worden.

 
(dbb)