MOVE: KWEEKVIJVER VOOR TALENT

Christ'OF, winnaar VTM-programma "My Name is Michael" and Els Smekens, winnares VMT-programma "So You Think You Can Dance" zijn beiden groot geworden in Move. 

Reeds 13 jaar geleden nam Patrick De Coninck, zaakvoerder van Move Dancecenter,  Christ’OF onder zijn vleugels.
Van bij hun ontmoeting in 1997, tijdens de officiële persvoorstelling van de CD “Blood on the dancefloor”, was Patrick De Coninck  overtuigd van de kwaliteit en het kunnen van Christ’OF. Aangezien Patrick zelf ooit Belgisch Kampioen is geweest als Michael Jackson imitator in 1983, en in de jaren nadien een gevestigde waarde is geworden in het showbizz-milieu, was hij de geknipte man om Christ’OF te begeleiden en met woord en daad bij te staan.
Naast de vele optredens die Christ’OF de voorbije jaren gebracht heeft in binnen- en buitenland (onder andere voor de “master himself” Michael Jackson in New York), is hij sinds 5 jaar ook dansleraar in Move Dancecenter waar hij “Jackson Dance” geeft. Deze lessen op zaterdagnamiddag die al succesvol waren, zijn de voorbije maanden een ware publiekstrekker geworden !

 Els Smekens begon dansles te volgen in Dancecenter Move toen ze 7 was. Als klein en timide meisje bleef ze steevast naar elke dansles komen. Gaandeweg ontpopte ze zich tot een opmerkelijk talent bij de kids en werd ze opgenomen in het dansgezelschap The Little Groovies om dan door te groeien naar het dansgezelschap The Groovies waarin ze zich manifesteerde als een fantastische allround danseres. Haar opleiding in Move Dancecenter onder leiding van Michel Froget, gecombineerd met haar doortastendheid en vastberadenheid heeft ervoor gezorgd dat ze staat waar ze nu staat. Ze kan haar passie elke dag ten volle kan beleven.
 
Wordt het drie op een rij ?? Een vooruitblik naar het VTM-programma “Sterren Op De Dansvloer”
Dick Matthys, leraar in Move Dancecenter zal één van de professionele danscoaches zijn in het nieuwe seizoen van “Sterren Op De Dansvloer”. Hoe de wedstrijd zal verlopen en wie met de overwinning naar huis zal gaan, weten we pas ergens in mei 2010. Maar in Move wordt er stiekem gedroomd van een derde overwinning op rij.