De Koningin Elisabethzaal in Antwerpen is deze week de 'place to be' voor de Michael Jackson fans. De tribute show 'My name is Michael' van het gelijknamige vtm-programma is er te gast en alle vertoningen waren reeds op voorhand uitverkocht.
De 38-jarige Christophe Lequesne, die in februari de finale won van 'My name is Michael', vertolkt de hoofdrol in de show. Gesteund door backing vocals, band en de allerbeste dansers brengt hij de legendarische poplegende weer tot leven.

Lequesne brengt de show voltreffelijk: met witte pleisters rond zijn vingertoppen, zijn zwarte broek met water in de kelder, de typische hoekige neus en het krullend haar op het voorhoofd denkt iedereen al vlug dat de echte Michael op het podium staat.
Uiteraard draait de show niet alleen rond Christophe, naast de tien fantastische dansers wordt hij bijgestaan door de andere finalisten van 'My name is Michael'.

De anderhalf uur durende show begon met het nummer' Can you feel it'. Het publiek was onmiddellijk in de juiste stemming, wat een vervolg kreeg wanneer Christophe het nummer 'Beat it' zong.
De nummers 'ABC' en 'Ben' werden op een fantastische wijze gezongen door Mika en Lulu en tijdens 'They don't care about us' werd Lequesne bijgestaan door een heel kinderensemble.
De grootsts hits van The King of Pop mochten uiteraard niet ontbreken op de show: zo genoot het publiek van 'Thriller', 'Black or white', 'Man in the mirror' en 'Billy Jean', tijdens dit laatste nummer gingen de fans uit de bol wanneer Christophe de Moonwalk startte.
De 38-jarige imitator trok de zaal in terwijl hij 'She's out of my life' zong, tot groot genoegen van zijn fans.
De show werd beƫindigd met de bisnummers 'Smooth criminal' en 'Bad'.
Het was een prachtige show met sterallures, mooi lichtspectakel, fantastische band en dansers en natuurlijk de sterren uit 'My name is Michael'. Wie niet beter wist zou denken dat de echte 'King of Pop' herrezen was en naar Antwerpen was afgezakt .

Auteur: Arnold