Enkele reacties van tevreden klanten.


25 jaar Carré - Willebroek - april 2016
Dag Patrick,
graag wil ik u en jouw team van harte bedanken voor de leuke en aangename samenwerking! We hebben enorm veel positieve reacties ontvangen op de acts. Top ! Zeker tot een volgende samenwerking hé :-) !
Met vriendelijke groeten, Bien à vous, Kind regards, Cedric B., Marketing & Sales Manager
Group Huis Van Wonterghem

http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_01.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_02.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_03.jpg http://www.hvw.be/sig/uptown.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_05.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_06.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_07.jpg http://www.hvw.be/sig/wonterbar.jpg http://www.hvw.be/sig/images/01_signaturelogogrouphvw_09.jpg

JPS-Event - Brussel - Mei 2015
Dag Patrick,
aangaande de artistieke inbreng van Move was de klant was zeer tevreden en zeker ook van jullie input! Ik zelf kan ook zeggen dat we het langs onze zijde een vlotte samenwerking met jullie vonden en wou je nogmaals bedankt voor jullie flexibiliteit!
Graag tot een volgende gelegenheid!
Groetjes, Isabelle,
Fast Forward Events

Afbeeldingsresultaat voor Fast Forward events


Badoit Event - Brussel - april 2015
Heel erg bedankt voor de goede vertolkingen van de lakeien vorige week donderdag. Zowel de klant als wij waren zeer tevreden!

Met vriendelijke groet, Steffi Vertommen, Project Assistant


 event masters logo  
Papillio Event - Waregem Expo - maart 2015
Beste,
het was mijn droom om ooit eens een groot event te organiseren en dat is me gelukt. Ik kon me geen beter team als jullie voorstellen. Julie hebben mij enorm geholpen om er een creatieve, spectaculaire show van te maken. Jullie optredens waren gewoonweg perfect. Wat een professioneel team!
Wim van Betsbrugge, Papillio-magazine

Afbeeldingsresultaat voor papillio magazine logo

Haka Workshop - Lennik - maart 2015

Dag Patrick, een dikke pluim, complimenten ook vanuit de klant!

Met vriendelijke groet, Sjobbe Schellens, Project Manager

event masters logo 


A Night @ the Cabaret - Brussel - februari 2015
Bonjour, je voulais vous remercier pour votre collaboration au grand succès de notre soirée hier soir. Tout le monde est très content et a apprécié aussi bien l’endroit que le spectacle que l’ambiance. Très bon week-end à vous. 
Ik wens jullie allen te bedanken voor het grote succes van onze party gisteren.
Iedereen hier is heel tevreden en vond de plaats, het spektakel evenals de ambiance heel leuk. Een fijne week-end, groetjes.
Donatienne Dechamps
, HR Officer, Key Account Manager

Jones Lang LaSalle sprl/bvba

Afbeeldingsresultaat voor logo jones lang lasalleAdecco - Lint - januari 2015

Dag Patrick,  een welgemeende dank voor jouw bijdrage aan het succes van onze kick-off. Jullie opener was echt top en uiteraard ook gans de omkadering nr onze dansact. Fijne dag Patrick.
Merlyn  De Vos, Executive Assistant, Adecco

Afbeeldingsresultaat voor adecco logo


Stad Aalst - voorstelling nieuw stadslogo - nieuwjaarsreceptie - januari 2015
Patrick, nogmaals mijn felicitaties voor de geslaagde dansact van gisteren, die een bijzonder geslaagd filmpje schitterend ondersteunde.
Met vriendelijke groeten, Philippe Renders, Stad Aalst, Stadsmarketing en communicatie

Afbeeldingsresultaat voor logo stad aalst


Barranco Concept - Venetië - januari 2015
Nogmaals bedankt voor de prestatie in Venetië. Het geheel was uiteindelijk heel mooi en het publiek was echt onder de indruk, dat hebben jullie zelf ook mogen merken tijdens de opening.
Steve De Wit, Barranco Concept


Afbeeldingsresultaat voor barranco concept bvba logo
Voor een internationale conventie in Venetië, waarbij enkel de hoogste kwaliteitsnormen in aanmerking komen, werd door de organisatie voor HD*LedShine gekozen om een 60m² High Definition ledscreen te plaatsen in het conferentiecentrum. Steve De Wit van Baranco Events, organisator van het gehele concept, koos in de eerste plaats voor de kwaliteit en service van HD*LedShine voor wat betreft de HD ledschermen. Hij dirigeerde daarbij een perfecte organisatie en wist voor de verschillende disciplines de beste en meest flexibele teams samen te brengen en te coördineren tot een uiterst professionele compositie.Soundfield, Whitemilk en danscenter Move, om er maar enkele te noemen, waren samen met HD*LedShine sleutelelementen in dit prachtig event. HD*LedShine was de "new revelation" met unaniem positieve commentaren van de internationale prominenten. Het groot succes over de ganse lijn is natuurlijk het resultaat van de uitstekende samenwerking tussen de verschillende teams, uitgekozen en gedirigeerd door Steve De Wit.


European Special Olympics - Antwerpen Sportpaleis - september 2014

Patje, nog eens een SUPER BEDANKT voor gisteren man. Dat was echt een GROOTSE PRESTATIE. En dat verdient een GROOT PUBLIEK. Bedankt voor je ongelofelijk engagement.
Zeer geapprecieerd, Jean Pierre Deschepper


Afbeeldingsresultaat voor special olympics 2014100 jaar Leonidos - Brussel - februari 2014
Het was zeker geslaagd! Bedankt voor de fijne samenwerking en graag tot snel voor een nieuwe uitdaging ;-)
Elke De Donder - Annemie Braes

Afbeeldingsresultaat voor logo cum laude


Conferentie Adecco - Athene - Griekenland - januari 2014
Optreden van Christ'OF, Michael Jackson look a like en imitator en coördinatie en aanleren van de videoclip "Beat it" en de "moonwalk" door Patrick De Coninck en Michel Froget aan de CEO's Adecco worldwide.
"Beste Patrick,
Nu ik terug in België ben en mag terugkijken op een perfecte conferentie neem ik graag effe de tijd om je hele team, en jou in het bijzonder, van harte proficiat te wensen met het resultaat dat jullie samen hebben neergezet tijden de Adecco Leaders Conferentie 2014 in Athene vorige week. Niet alleen ikzelf ben zeer tevreden, maar ook Patrick De Maeseneire en Stephan Howeg van Adecco hebben me meermaals gezegd hoe professioneel jullie voorbereiding van de moonwalk wel was en hoe vriendelijk en geduldig de begeleiding zich opstelde. En natuurlijk was er de uitvoering zelf. Als ik de reacties in de coulissen mag citeren dan is dit de meest geslaagde opening van een conferentie die we ooit realiseerden. Duizend maal dank. Ik kan hopen dat we nog eens een gelegenheid krijgen om samen het onmogelijke te realiseren :-)"

All the best, Van harte, Steve,  BARRANCO CONCEPT bvba

"Beste Patrick,
Veel dank voor jullie enorme bijdrage aan onze managers conference. Onze mensen zijn opgeladen, en we kunnen er weer tegen. Jullie team heeft een uitzonderlijke job gedaan tijdens de opening, wil je hen in mijn naam bedanken aub.
Dank ook voor alle voorbereidingen."

Patrick De Maesseneire, Adecco, CH- 8152 Glattbrugg / Switzerland

 

Opname videoclip "Safety Song Atlas Copco" - Schelle - december 2013
"Dag Patrick,
aangaande de opnamen van de clip, is alles zeer goed verlopen.
Nogmaals bedankt voor de samenwerking.
De danseressen waren een fijne bende en waren snel mee met de aanpassingen, hetzelfde voor Michel. Ik laat zo snel mogelijk iets zien als het af is!"
Groetjes, 
Alexander Lemahieu – Director / Producer50 jaar Ferrero Nederland - Rotterdam - september 2013
Move Dance Company The Groovies zorgde voor een reis doorheen de tijd met aangepaste nummers, choreo's en samenlopende projecties. Het event ging door op een cruiseschip in Rotterdam.
"Hallo Patrick,
Aangaande de inbreng van Move bij 50 jaar Ferrero was de klant heel tevreden. De gorte baas heeft mij hartelijk gefeliciteerd met de kwaliteit van de dansers en met de videomontage die perfect samen liep bij het spektakel. Gewoon picco bello. Tot heel binnenkort.
Charles Debacker, 2Perfection - Events & Field Marketing"Event Cock's Fresh - Mechelen - september 2013
Optreden Christ'OF, Michael Jackson look a like en impersonator
"Dag Patrick, ik wou je even laten weten dat alles naar wens was: toffe crew en super show !
Trouwens de beste artiest en show die er was.
Groetjes, Matthew Convents, B-Art Eggsclusive Events
Camel tournee: Anderlecht-La Louvière-Herstal-Gent-Herentals - maand maart 2013

Na 11 road shows, een reactie van de grote baas van Camel
"Dear colleagues and partners,
we have now finalized the 11 editions of our Camel Centenary Roadshow. This was an amazing experience and though it was a tough 4 weeks, we experienced some very enjoyable moments. We’ll soon send you a report on this project, but in the meantime I would like to take this opportunity to thank all of you for your participation in this unique project. We received a lot of positive feedback from the 1200 guests, and were very proud of the outcome from every single evening . Together we made this project a big success  !
Salden"

Reactie van Event Masters
"Dag Patrick, wij willen laten weten dat we meer dan enthousiast en tevreden zijn over de samenwerking met jou en je team.
Breng de dansers en danseressen zeker onze bedankingen en groeten over! Hopelijk tot binnenkort,
Bert Knuts, Event Masters
"

"Hallo Patrick, hier dezelfde mening. Ik denk dat we samen iets gerealiseerd hebben waar we trots mogen op zijn en nog lang met veel enthousiasme zullen over napraten. Tot binnenkort!"
 Joris De Coninck, Events Masters"
Bedrijfsfeest Abbvie: Spa-Francorchamps: 7 januari 2013
"Beste Patrick, ik wil nog even meegeven dat alles SUPER is verlopen ! Was echt een geslaagd Event en iedereen heeft het beste van zichzelf gegeven tijdens de Abbvie Got’s Talent !!! Hartelijk dank aan MOVE voor de bijdrage aan dit succes ! en vooral nen dikke proficiat en nen dikke MERCI aan Gilles en Michel !!!!!!! Kijk al uit naar een volgend event met Move."
Groeten,
Steve STEELS, Kalahari events 

Bedrijfsfeest Jan Gevers: Vivia Las Vegas: 21 oktober 2012
"Van "het beste Las Vegas event van Gevers ooit" tot "het was AF tot in de puntjes" of "we hebben super genoten" en het bleef zo maar doorgaan... Eén ding is zeker: We hebben samen een topprestatie geleverd. Graag danken wij jullie voor de erg fijne en bijzonder professionele samenwerking in dit high level event met toch best een complex scenario. Alle zintuigen stonden op scherp, net zoals jullie team, dus van harte proficiat ook aan jullie mensen om dit event mee tot een succes te maken."
Evy en Pablo, Marketing Manager, Jan Gevers
Bedrijfsfeest Febelco: 29 en 30 september 2012
"De klant was zeer tevreden. Het publiek was ook zeer enthousiast over het ganse evenement -dixit de CEO- en ik maak dan ook graag van hem de bedanking en felicitaties over."
Steven Martin, Architect Of Emotion

Videoclip Telenet: 7 en 8 maart 2012

"Dag allen, sinds gisteren staat de lipdub van Telenet online. Je kan het resultaat bekijken via deze link:
http://www.youtube.com/watch?v=YPQb9oG1mG0

Op 1 dag zitten we al over de 3000 hits. Een heel mooi resultaat! Nogmaals dankjewel voor jullie inzet! 

Groetjes, Kaat Kestens, Sylvester Productions nv


 


Filmpremière voor Coca Cola: 7 maart 2012

"Dag Patrick, aangaande het optreden van woensdag, klant was super tevreden en terecht, want met een professioneel team zoals Move te werken is fantastisch. Het was weer een aangename samenwerking."
Robert Van Yper, Backline
logo coca cola


Cheerboys: Okapi Aalstar: 18 februari 2012
"Patrick, bij deze mijn welgemeende proficiat met dit optreden en de realisatie ervan. Dit was de verrassing met Aalst karnaval. Schitterend!"

Danny Verhulst, Okapi Aalstar


Videoclip Club Brugge: 13 januari 2012
"Dag Partick, alles is prima verlopen. De omstandigheden waren niet gemakkelijk maar beide choreografen waren zonder overdrijven ‘geweldig’! Nogmaals bedankt."
Kaat Kestens, Sylvester Productions nvZingpaleis: 11 december 2011

"Het moet gezegd… Wanneer je De Romeo’s ‘in huis’ haalt, dan mag je zeker zijn van één groot feest. Dat weten ze zelf maar al te goed, en daarom maken ze er stilaan een traditie van om één avond per jaar zelf eens gastheren te spelen in hun eigen show, Het Zingpaleis… De locatie blijft onveranderd, de Ethias Arena is hun thuis. (...) Gunther, Davy en Chris staken samen met de dansers ook zelf de eerste polonaise in gang, wat gretig werd geïmiteerd door het publiek.
Van de gelegenheid even gebruik maken om een dikke pluim te geven aan de geweldige dansers van Move, zij zorgden meermaals voor extra sfeer en mooie danspartijen.
Viva De Romeo’s? Ja, heel zeker want een feestje bouwen, dat kunnen ze. Iedereen tevreden naar huis en op naar volgend jaar?"Flashmob delta lloyd: 28 oktober 2011

"Hé Patrick, klant is zéér tevreden naar huis gekeerd, en meermaals mochten wij horen dat ze ronduit de beste personeelsdag ooit hebben gehad. De bijdrage van jullie mensen in de diverse studios en de uitwerking van een toffe act/choreografie liggen zeker aan de basis van dit success.  Wil je hen allen in de naam van DDMC en DLL bedanken aub ?
En dus ook bij deze ... graag tot een volgend avontuur !"

Philippe Malfroot, DDMC


 


Onze referentiebrochure kan u hier bekijken: